Çiçek Eşliğinde Notlar

Çiçek Eşliğinde Notlar


SEVGİLİYE

Biricik sevdiginize göndereceginiz romantik çiçeginizin yaninda kart mesaji olarak yazabileceginiz güzel sözler:

1-Azalttım artık her şeyi, küllükten sigara izmaritini, yemekten tuzu ve de kalbimden yanlızlığı.. seni, bir tek seni fazlaca ezberlettim kendime. Dün çoktun, bu gün ise daha çok muhtemelen en çok da yarın hayatımda olacaksın.. belki üzeceksin beni. Üz! Belkide ben bilmeden kıracağım seni. Kırılma! Sahi sen alışabildin mi bana? Merak etme alıştıracak seni; yanıma, yarınıma, hayatıma.. Yazan Erhan ATLI.

2-Hayatimdaki varligin için tesekkürler. Seni seviyorum.

3-Bana bir sen yetersin, bana bir sen güzelsin

4-Gözlerime bakan derin bakışlarının ,Altında yatan hikayeyi O güzel dudaklarından dinlemek isterim.

5-Hayatta hiç kimse ,Kaybettiklerini hatırlamayacak ,Kadar güçlü değildir.

6- Deneyim başımıza gelen değil başımıza gelenler ile ne yaptığımızdır önemlidir.

7- Sen Benim kadinimsin, yarinlarima umutlarimsin, sen benim hayat kaynagimsin, yarinlarim için bir merhabasin. Seni Seviyorum Askim!

8- Bence iyi ki varsin, çünkü senden baskasini zaten sevemezdim...

9- Gerçek asklar, sonsuza kadar gider. Benimle oraya gelir misin?

10- Gözlerinin içine her baktigimda orada kendimi görmek istiyorum. Seni kelimelerin anlamlarinin ifade edebildiginden çok daha fazla seviyorum.

11- Kelimeler duvarda olabilir köprüde


12-Gülüşlerim sana ,Sarılışlarım sana ,Bakışlarım sana ,Herşey sana ,Her şehir sana ,Her şiir sana ,Ağlayışlarım sana ,Ölüşüm sana ,Dokumanayışım sana ,Sarılamayışım sana ,Koklayamayışım sana ,Bütün sokaklar sana ,Hayatım sana ,Ben sana


13- Ruhumun en güzel ve en temiz kösesinde sen varsin, seni sonsuza dek sevecegim

14- Ne sevdalar gördü bu yürek, ama bir sende çarpti bu kadar kalbim ve seni sen oldugun için sevdi yüregim. Ne çaredir, ne derman hiçbir güç ve kuvvet. Seni seviyorum ey yar, gel bana bir parça sükunet.

15- Eger adina eslik edecekse soyadim, Allah için ahirete kadar senindir sol yanim.

16- Ömrümün en virane sapaginda denk geldi sana düslerim, seni seven kalbim ve saçlarina vurulan gözlerim oldu en büyük suçlu.

17- Disarisi soguk ve daha soguk olacak. Ben ise sogugun tam ortasinda senin için yanan yüregimle sarkilar söyleyecegim bu güzel günün aksaminda.

18- Her seyin bu kadar yalan ve sahte oldugu bir dünyada, ömrümün ortasinda nasil da güzel duruyorsun adam! Her sarkinin içinde kendine yer buluyorsun sevgilim. Her güzel manzaranin tam ortasinda duruyorsun. Seni Seviyorum!


19- Gözlerin gözlerimde, askin içimde, ruhun bedenimde oldugu sürece seni sevecegim!

20- Hayat seninle güzel. Seni seviyorum!


21- Denizim degil dalgam, atesim degil külüm, ilk sevdigim degilsin affet, son sevdigim olur musun?

22- Askinin büyüklügünü hiçbir sevgi geçemez. Yüregimdeki en özel insana sevgilerle?

23- Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüregimde, ne de
askimi körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

24- Yaninda olamadigim için çok üzgünüm, Seni Seviyorum!

25- Yasadigim en farkli ve en güzel duygulari senin sevgin verdi yüregime. Seni seviyorum!

26- Dünyanin en tatli ve en güzel sevgilisine?

27- Varligin dünyami aydinlatan günes, içimi serinleten su gibi bir tanem. Seni çok seviyorum!

28- Sevgin sahip oldugum en kutsal duygu! Seni seviyorum ve sonsuza dek sevecegim?

29- Yüregimin tek sahibine, en güzel dileklerimle!

30- Hayatima anlam katan özel sevgili, sen her seyin en güzeline layiksin. Seni çok seviyorum!

31- Seninle geçirdigim her gün bir kat daha fazla güzellestiriyor hayatimi. Seni seviyorum bir tanem.


SENI SEVIYORUM MESAJLARI

1- Canimi kapina, yüregimi ellerine, ruhumu bedenine, uykumu yatagina, öpücüklerimi dudagina gönderecegim! Ve yemin ederim seni ölünceye kadar sevecegim...

2- Sana ne demeliyim bilmiyorum günesim desem günes batiyor, hayatim desem hayat kisa, gülüm desem oda soluyor, sana canim demeliyim çünkü bu can seninle yasiyor.

3- Sen sadece gel sevgili, ben seni her defasinda yeniden baska bir askla severim...

4- Benim canima kattigim, içimin ta dibine koyup oradan hiç çikarmadigim, benim güzel gözlü, nur yüzlü sevgilim... Seni hep sevecegim.

5- Seni her gördügümde yeniden çiçek açan saçlarindan severim seni sevgilim. Içime çektigim kokundan, cani sardigim teninden, bana gelen ayaklarindan severim seni ben.

6- Eger gökyüzü bir parça kagit, deniz bir sise mürekkep olsaydi yine de sana olan duygularimi yazmaya yetmezdi. Seni seviyorum...

7- Bir yagmur damlasi seni seviyorum anlamini tasisaydi ve sen bana, seni ne kadar sevdigimi soracak olsaydin, inan ki bir tanem her gün yagmur yagardi...

8- Gözlerinin deryasina kapildim gidiyorum gözüm kapali, sözlerine kapildim duymuyorum dünyayi, gülüsüne vuruldum umrumda degil hayat sen varken yanimda sevgilim benim seviyorum seni.

9- Seni sevmek hayata haykirmak gibi, seni sevmek bütün güzeIIikIerin basIamasi gibi. Seni sevmek hayata yeniden baslamak gibi...

10- Sen bana gülümsedin ve ben o an yeniden dogdum. Miladim oldun, askim oldun, aska inancim oldun. Seni seviyorum ve hep sevecegim.

11- Seninle ayni yüzyil içinde, ayni tarihte, ayni sehirde ve ayni kalpte yasamak ne büyük lütuf... Seni daima sevecegim sevgilim...


SEVGILIYE DOGUM GÜNÜ MESAJLARI

1- Sen... Bulduguma hala inanamadigim, gülücüklere herkesten fazla layik olduguna inandigim, günümü aydinliga çeviren sevgilim... Iyi ki dogdun, dogum günün kutlu olsun.

2- Tüm mevsimleri tek güne, tüm yillari tek mevsime sigdirmaya raziyim. Ömrünün en güzel yillarini benimle geçirmen dilegiyle iyi ki dogmussun sevgilim.

3- Hayatinin geri kalaninda tüm kötülükler senden uzak olsun. Üzüntüler sana yasak mutluluklar yaninda olsun. Dogum günün kutlu olsun.

4- Elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip onlarin yerine simdiye kadar kimsenin basaramadigi o sicakligi koymayi basardigin için, hayatimda sen oldugun için çok sansliyim. Iyi ki dogdun, dogum günün kutlu olsun.

5- Gülmek gülenin, yildizlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. Tüm kötülükler senden uzak, dogum günün kutlu olsun sevgilim.

6- Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin. Nice yaslarini birlikte geçirmemiz dilegiyle dogum günün kutlu olsun sevgilim.

7- Yasanacak güzellikler gözlerindeki isik gibi umut verici, umutlarin kalbin gibi temiz olsun. Umutlarin seni huzurla doldursun, dogum günün kutlu olsun. Iyi ki varsin, iyi ki yanimdasin...

8- Dünyada esi benzeri olmayan bir güzellik varsa o da sensin. Kalbinden geçen ne varsa yeni yasinda seninle gelsin. Iyi ki benimlesin Sevgilim. Dogum günün kutlu olsun.

9- Iyiye, güzele dair ne varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrasi kalbinin güzelligi gibi geçsin. Iyi ki varsin ve iyi ki dogdun sevgilim!

10- Sadece bugün degil, seninle geçen her gün çok degerli. Hayatimin parçasi oldugun için çok mutluyum. Iyi ki dogdun!

11- Bugün gökyüzü daha berrak, denizler daha sakin, günes bir baska neseli...Bugün senin günün. Ömrüme ömür diye kattigim askim dogum günün kutlu olsun.


SEVGILILER GÜNÜ MESAJLARI

1- Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz!

2- Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum!

3- Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyecegi kadar özelsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim.

4- Verilebilecek en güzel hediyeydi sevgin, görebilecegim en güzel görüntü, sevdalarin en deriniydi. Sesini duyabilmek büyük mutluluk, binlerce tesekkür binlerce sevgi sana sevgilim, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

5- Sevgilerin en yücesi tadilabilecek hazzin en doyumsuz olani bui yasadigim, koklanabilecek en güzel koku, yasanmis en büyük ask bizimkisi. Seni seviyorum.

6- Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultani oldun, gece gökyüzünde parlayan yildizim, sabah ise ruhuma dogan günesim oldun. Sevgililer Günün kutlu olsun!

7- Ask: Nerden esecegi belli olmayan bir firtina gibidir. Sen de benim en büyük firtinamsin. Sevgililer Günün kutlu olsun.

8- Efsaneler der ya, her gökkusaginin altinda bir hazine yatarmis. Sen benim gökkusagimin sonu, en degerli hazinemsin... Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

9- Belki yaninda degilim ama dün de, bugün de, yarin da yüregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim! Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

10- Seni her düsündügümde kalbime bir yildiz çiziyorum. Benim simdi kaç yildizim var biliyor musun? Benim artik bir gökyüzüm var. Sevgililer Günümüz kutlu olsun sevgilim.

11- Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultani oldun, gece gökyüzünde parlayan yildizim, sabah ise ruhuma dogan günesim oldun. Sevgilim!

12- Gün bizim günümüz. Kutlu olsun!
13- Seni seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canim...

14- Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dilegiyle... Seni Seviyorum !

15- Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultani oldun, gece gökyüzünde parlayan yildizim, sabah ise ruhuma dogan günesim oldun. Sevgililer Günün Kutlu Olsun!

16- Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgârlarla yolladim sevgimi, yagmurlar yagdirdim gözyaslarimla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer Günün Kutlu Olsun.

17- Insanlar tanidim yildizlar gibiydi, hepsi parliyordu. Ama ben seni, günesi seçtim, bir günes için bin yildizdan vazgeçtim. Sevgililer Günün Kutlu Olsun!

18- Bu Sevgililer Günü?nde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat..

19- Seni her düsündügümde kalbime bir yildiz çiziyorum. Benim simdi kaç yildizim var biliyor musun? Benim artik bir gökyüzüm var... Sevgililer günümüz kutlu olsun!

20- Bugün her zamankinden farkli bir sey yapayim dedim olmadi yine sana defalarca asik olup seni düsündüm... Sevgililer günün kutlu olsun!

21- Seni çok seviyorum. Sevgiler günümüz kutlu olsun sevgilim!

22- Bazi rüyalar digerlerinden daha uzun sürer. Bazilari da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam su an bu mesaji okuyor. Sevgililer Günün Kutlu Olsun!

23- Biliyorsun her gökkusaginin bittigi yerde bir hazine saklanirmis. Eskiler böyle der. Gökkusagini takip ettim geçenlerde sende bitti... En degerli hazinemsin benim, canimsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

24- Öperim dudaklarindan, gül kokulu yanaklarindan her daim gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin... Sevgililer günün kutlu olsun!

25- Seni sevdigim kadar yasasaydim ölümsüzlügün adini ask koyardim... Sevgililer günün kutlu olsun biricik askim!

26- Hani en güzel asklar imkansiz gelir ya insana, imkansiz oldugun için asigimsana! Sevgililer Günün kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum.


ETKILEYICI KART NOTLARI

1- Beni sonsuz askinla bambaska dünyalara tasidigin için sonsuz tesekkürler. Seni tarif edilemeyecek bir tutkuyla seviyorum.

2- Sana verilebilecek en güzel hediyeyi düsündüm. Ancak dünyanin en mükemmel varligina daha iyi ne verilebilirdi ki? Sonsuz sevgimi ask dolu kalbimi vermeye karar verdim. Tabii sembolik bir de hediye. Sevgi dolu günlerimiz kutlu olsun .

3- Sarap eskidikçe güzel, gün yenilendikçe, tatli yenince güzel ve hayat... Hayat, seni sevince güzel sevgilim.

4- Gözlerine bakmak, yüzme bilmeyen bir çocugun dünyanin en derin okyanusunda yüzmek gibi. Can simidim, sevgilim. Iyi ki benimlesin.

5- Grisi yoktur askin; ya siyahi, ya beyazi seçeceksin. Sen benim kalbimin en beyazi... Hep mutlu olmani dilerim.

6- Sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir. Dilerim bu hediye beniyaninda hissettirir.

7- Miladim oldun, hayata dair hatirladigim ilk animsin. Hediyeni güvercinlerin kanatlarinda göndermek isterdim, kismet degilmis. Hep benimle kal sevdigim...

8- Yasamak için hayata dört elle sarilmak lazimdi oysa benim sadece 2 elim vardi. Sonra sen, ben oldun... Iyi ki varsin sükür sebebim...

9- Ne daglara yazarim askimi ne de taslara... Ben senin askini kalbime yazdim, her nefesimde seni yasiyorum.

10- Dünyanin 7 harikasi varmis. Yalan! Senin varliginin yaninda baska bir harikadan söz edilebilir mi? Gönlümün anahtari al senin olsun sevdigim, kapim açik, hep gel...

11- Bana her bakisinda kendimi kaybediyorum. Güzel gözlerinden sen sorumlusun; bana seslendigin an kulaklarim dünyaya sagir, bülbül sesinden sen sorumlusun; ellerimi tuttugunda hayat durur gibi oluyor, asik gönlümden sen sorumlusun...


ASK MESAJLARI

1- Ask insanin hayati boyunca yasamadigi ilk defa yasanilan bir duygudur. Bu eger birine asiksan sevdigini gördügünde kalbinde bir heyecan basar derlerdi inanmazdim. Simdi 2- 2- 2-

2- Inaniyorum çiçeklerin sarki söyledigine ve dünyanin güzellik için döndügüne. Gözlerim gözlerine degdiginden beri simdi inaniyorum hayata sevdigim...

3- Sen benim yarinIarima umutIarimsin, sen benim hayat kaynagimsin, yarinIarim için bir merhabasin... Seviyorum seni askim..

4- Dilek tutman için yildizlarin kaymasi mi gerekiyor illa ki? Gönlüm gönlüne kaydi yetmez mi? Ilk ve son askimsin. Ne oIursa oIsun bu kalp yalnizca senin için atacak...

5- Her gün yeni bir sarkida buluyorum seni ve güzel gözlerini. Ruhumu besleyen, benim oldugum yerden çok daha baska bir yere götüren, bana herkesten farkli bir haz veren bu basima gelen. Askimiz daima ilk günkü alevi ile yanmaya devam etsin sevdigim...

6- Askimin ortagi kalbimin sahibi, ruhumun esi, biricigim oldugun için tesekkürler sana. Hayatima girdigin andan itibaren bana dünyalari verdigin için, tesekkürler sana sevgilim...

7- Hadi gel tut hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizlige! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalim nice ask dolu yillara...

8- Seninle olmaktan, seni yasamaktan, seni okumaktan baska bir dilegim yok bu fani hayattan. Bir tek seni seveyim ve her gün yeni bir senli sarki duyayim kulaklarimda.

9- Askin en güzel bestesisin sen. Bütün sarkilara nakarat, bütün melodilere bir es. Sen benim dilimin bildigi söz, ayaklarimin gittigi yol, gözlerimin gördügü güzel sevgili...

10- Ben askla büyüyorum sevgili, seninle birakiyorum çocuklugumu geride. Seninle çizgiler düsüyor alnima, gözlerimin etrafina. Ben seninle ben oluyorum sevgili.

11- Günüm, gecem, ayim, yildizim, günesim, sultanim, bas tacim... Iki kalbin birlikte atmasi. Sanki birimiz olmasa digerimiz nefes alamayacakmis gibi. Sanki birimiz görmese digeri siyaha boyanacakmis gibi. Biz biriz ve birlikte çok güzeliz.

12- "Ey aska anlam veren kadin; niyetim senle yasayip, senle büyüyüp, senle yok olmaktir bu dünyadan zira senin olmadigin dünya yasanmaya deger degil."


ROMANTIK MESAJLARI

1- Ne senden öncesi ne de senden ötesi hakkinda yok bir fikrim, sen benim miladim oldun. Bana ilk gülüsün yilbasim , yerim hep yanibasin sevgilim.

2- Sana baktikça yarinlar umudum oluyor. Gülüsünde küçük bir kiz çocugu el salliyor sanki gelecekten. Varim, yogum, her seyim...

3- Göz kapaklarin arasinda kaybolmak vardi simdi. Her göz kirpisinda kirpiklerinin meltemi ile huzur bulmak. Ah bilsen sevgilim, sen diye bitti bu genç bedenim.

4- Karanlik gecedeki ay isigi gibi girdin hayatima, dudaklarimda gecenin islakligi, kalakaldim. Askmis adi, sonradan anladim.

5- Sensiz geçen her gecede kalbim sagir oluyor bütün hislere. Öyle seninle doluyum ki, yoklugunda annesini özleyen bir çocuk kadar huysuz, sabirsiz ve mutsuzum.

6- Hangi gece sana olan sevgim kadar uzun, hangi gü kirpiklerinin rüzgarina hasret, sana selam olsun sevdigim...

7- Gözlerin gözlerime degdigi anda volkanlar patliyor kalbimde. Öyle yaniyor ki içim askinla, karlar yagsa da bana misin demem bundan böyle.

8- Suyun damlasinda, gögün yildizindasin sevdigim, evrenin bütün güzellikleri ruhunda toplanmis sanki. Kabul olmus en güzel duam... Seni seviyorum.

9- Yanimda oldugun her saniye dügün dernek; yoklugun depremler sanki. Denizlere emanet ettim sevgini, bir ömür her dalgada seni fisildayacaklar sevgilim.

10- Öylesine bensin ki göz bebegimde tasiyorum seni. Göz yaslarimla akip gitme diye bir ömür aglamamaya yeminliyim sevgilim.

11- Uyanislarima isyan ettiren, her saniyesini kaydetmek istedigim kusursuz bir rüya seni sevmek. Tüm çalar saatlere isyanim, senden öncesi yok saatlerin, sonrasi da olmayacak inan...


DOGUM GÜNÜ

Mutluluklarin paylasildigi dogum günü kutlamasi için zarif çiçeklerin yanina ekleyebileceginiz kart notu dogum günü mesajlari:

1- Yeni yasinin gönderdigim çiçekler kadar renkli geçmesini temenni ederim.

2- Yeni yasinda yüzünde gülümseme eksik olmasin.

3- Yeni bir yil, yeni bir umut, yeni bir hayattir. Umutlarini kaybetmedigin bir yil olmasini dilerim.

4- Yeni yilinda tüm dileklerinin gerçeklesmesi dilegiyle, mutlu yillar.

5- Yeni yasinda hayal ettigin bütün mutluluklara ulasmani ve hayatin bütün güzelliklerini birlikte yasamayi diliyorum. Yaninda olamasam da kalbim hep seninle, mutlu yaslar...

6- Her yeni yasin bir öncekinden daha güzel ve seni mutlu edecek sekilde olmasini diliyorum. Yüzündeki gülümsemeni hiç kaybetme çünkü sana çok yakisiyor. Yeni yasin kalbinin tüm güzellikleri ile gelsin, nice mutlu yillara.

7- Tonton bir nine olup da eski günlere daldiginda hatirlamak istedigin kadar güzel günler anilar biriktirecegin yepyeni bir yas seninle olsun! Iyi ki varsin yoksa her sey biraz eksik kalirdi. Dogum günün kutlu olsun!

8- Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyecegim. Iyi ki dogmussun, iyi ki varsin, Mutlu yillar...

9- Hayatinin her döneminde mutlu ve saglikli olmani diliyorum. Tüm hayallerin gerçeklessin, hayat günesin her daim seni aydinlatsin. Canim arkadasim dogum günün kutlu olsun..

10- Yillarin sormadigi, yollarin yormadigi, dostlarin unutmadigi bir ömür için, bu dogum günün bir baslangiç olsun, yeni yasin Kutlu olsun.. Iyi ki dogdun..

11- Yeni yasinda kalbinin olabildigi kadar sevmem ve her zamankinden daha çok sevilmen dilegiyle yeni yasin mutlu, dogum günün kutlu olsun.

12- Dalgalar vuruyor sahile, yildizlar parliyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle kosuyorum hep gecelerde. Dogum günün kutlu olsun..

13- Dogum günün kutlu olsun, yarin bugününden daha mutlu olsun.

14- Sözde degil özde olmali sevgiler, sözle degil yürekten verilmeli hediyeler. Dogum günün kutlu olsun.

15- Su hayatta essiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yasamin bundan sonrasi kalbinin güzelligi gibi geçsin. Iyi ki varsin, dogum günün kutlu olsun..

16- Her mum hayatinin isigidir, pastanda ki mumlar çogaldikça yasamin daha çok aydinlanacaktir. Yeni isigin hayirli, dogum günün kutlu olsun...

17- Geçmise bakan gelecegi göremez. Gelecegi göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adimlarla ilerle. Iyi ki dogdun.

18- Yeni yasin umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yasanacak günlerin en güzelleri. Dogum günün kutlu olsun!

19- Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüsleriyle degil. Sadece söyledikleriyle degil. Olduklariyla. Varligin hayatima anlam katiyor. Iyi ki dogdun, iyi ki varsin..

20- Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yillar katmaz hayatina ama, muhakkak "hayat katar" yillarina. Dogum Günün Kutlu Olsun.

21- Hayatinin geri kalani yüreginin güzelligi gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dilegiyle... Dogum günün kutlu olsun!

22- Her yeni yasinda mutluluga uçarak ulasmani, gelecegin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Dogum günün kutlu olsun.

23- Belki yaninda degilim ama bil ki bugünü kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yillara.

24- Ama coskun, ama yorgun, bir yil daha geçiyor yasamindan.. Olsun. Sevgilerin en güzeli ile yogrul, dogum günün kutlu olsun.

25- Bugün seni düsünen birinin oldugunun sevincini hisset ve mutlu ol! Tüm dileklerinin gerçeklesmesi dilegimle.. Nice yillara...

26- Dilerim yeni yasinda mutluluklarin en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlikla tirmanirsin. Dilerim yüzün hep güler, neseni hiç yitirmezsin. Mutlu yaslar.

27- Sakin üzülme hayatin hizina, en güzel yillar çabuk geçenlerdir... Gelecegini olusturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olmasini dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun. Çünkü sana çok yakisiyor. Daha nice mutlu yillara...

28- Her dogan güneste umutlanacagin yeni bir gün ve batan güneste mutluluguna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yas diliyorum. Iyi ki dogmussun...

29- Senin gibi bir arkadasim oldugu için çok sansliyim. Iyi günde kötü günde birlik olduk. Geçirdigimiz tüm güzel günlere yenilerini de eklememiz dilegiyle. Dogum günün kutlu olsun.

30- Sagliktan öte güzelligin olmadigi su dünyada sana yasamlarin en sihhatlisini diliyorum. Dogum günün kutlu olsun.

31- Seni tanidigim ilk gün dün gibi aklimda. O günden bu yana hayatima kattiklarin için sana kocaman tesekkür ederim. Iyi ki seni tanimisim. Dogum günün kutlu olsun.

32- Geçmisinde de hep mutluydun, geleceginde de hep mutlu olman, bizleri de mutlu etmen ve güldürebilmen dilegiyle. Dogum gününü tüm içtenlikle kutlarim.

33- Ne dersin bugünü en güzel günlerin baslangici yapalim ve bugün en kötü günün olsun! Dogum günün kutlu olsun.

34- Tüm hayallerinin gerçeklestigi ve hayatinin her döneminde mutlu ve saglikli oldugun bir ömür diliyorum. Dogum günün kutlu olsun...

35- Kisa bir mesaj olmali bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadin.. Dogum günün kutlu olsun!

36- Yeni yasinda kalbinin alabildigi kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dilegiyle. Yeni yasin mutlu, dogum günün kutlu olsun.

37- Yasa. Sev. Gül! Yasin kaç olursa olsun her seyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neseli ve yasam dolu yaslara...

38- Hayati yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançli, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun

39- Ilk dünyaya gelisinde kiskanmistim seni,kavga ettik didistik ama bil ki hep sevildin mutlu yillar

40- Tüm yasadiklarimiz ve yeri doldurulamaz hatiralar için tesekkürler. Sana dogum gününde bir sürü dilek gönderiyorum canim kardesim

41- Kardeslik son bulmayan arkadasliktan dogar. Bugün hep gülümse mutlulugun kadar. Iyiki dogdun.

42- Sefkatli bir kardese hayatimda yer verdigin için Allaha sükrediyorum. Dogum günün kutlu olsun hayatta her seyin en iyisi senin olsun

43- Hayal edebildigim en büyük hazinem kardesim olarak yasiyor. Dogum günün kutlu olsun

44- Yillar boyunca yanimda oldugun için iyiki dogdun kardesim

45- Bütün mevsimleri bir günde, bütün yillari bir mevsimde yasamaya raziyim seninle... Daha nice dogum gününü beraber geçirmek dilegiyle...

46- Sen; en güzel siirlerin bile kuramadigi kafiyesin. Iyi ki dogdun, iyi ki seni tanimisim!

47- Sen.. Saç tellerine kadar sevdigim. Varligina ne kadar sükretsem az. Iyi ki dogdun, iyi ki varsin!

48- Aslinda düsündüklerim, yazdiklarim belki de çok saçma seyler ama sana yazinca tüm cümleler, tüm kelimeler, tüm heceler, tüm harfler çok degerli oluyor. Tipki hayatimdaki en degersiz ve anlamsiz seylerin seninle anlam bulmasi gibi. Benim için çok ama çok degerlisin. Iyi ki dogdun, iyi ki varsin!

49- Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha mükemmelini verirmis. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadigim kadar degerli olan seni verdi. Iyi ki dogdun iyi ki benimlesin. Her seyim seni çok seviyorum.

50- Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnizlik midir körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ates olmak mi, yoksa yanan atese dokunmak mi? Sevdigim dogum günün kutlu olsun.

51- Bugün senin dogum günün.. Iyi ki dogmussun. Keske kuru bir mesajla degil de, yani basinda gözlerinin içine bakip kutlayabilseydim. Kocaman, sanki hiç birakmayacakmis gibi sarilabilseydim sana...

52- Yoklugun yagmura yazi yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar aci,sen nefes kadar önemli, canim kadar degerlisin, iyi ki dogdun bir tanem.

53-Yeni yasinda sevdiklerinle birlikte olmani diliyoruz. Dilerim yeni yasinda mutluluklarin en güzelini yasarsin. Iyiki varsin ve iyiki dogdun! Bugün bir yasini daha doldurmanin mutlulugunu yasarken gelecegin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum.  

 

54- Dogum günün kutlu olsun!

55- Yasam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayi, dostluk sadik kalmayi bilenler içindir. Nice yillara canim...

56- Yillar geçtikçe kazandiklarin geride kalanlari hiç aramasin. Her yas yüregini ve yüzünü bir kat daha fazla güzellestirsin. Nice senelere?
 

57- Dilerim yeni yasinda mutluluklarin en güzelini yasar, basari merdivenlerini kolaylikla tirmanirsin ve dilerim yüzün hep güler, neseni hiç yitirmezsin.

58-Sevgi yüreginden gülücük yüzünden,saglik bedeninden ve basari hayatindan hiç eksik olmasin. Nice senelere canim?

59- Sakin geçen yillar hüzünlendirmesin seni! Aksine yasadigin ve bize yasattigin tüm mutluluklar adina gurur duymalisin ve gülümsemelisin hayata? Iyi ki varsin!

60- Varliginla hayatima kattigin anlamlari bir bilsen. Dogdugun ve yanimda oldugun için ne kadar sansli oldugumu biliyorum. Hiç ayrilmamak dilegiyle? Mutlu seneler!

61- Ayni gökyüzünü paylasamiyor göz göze bakamiyoruz kaç zamandir ama baktigim her yerde görüyorum seni ve yüregimin her atisinda hissediyorum delicesine nice yillara birtanem seni çok ama herseyden çok seviyorum...

62- Kutlanmaya deger tek gün bugün! Senin dogum günün bugün! Üzüntülere son mutlu yarinlara baslangiç bugün! Nice mutlu senelere?

63- Seninle arkadasligi, seninle dostlugu, seninle sevmeyi ve sevilmeyi ögrendim. Hayattaki en büyük talihim! Yasam devrimim! Iyi ki dogdun! Nice senelere?

64- Yillar önce dünya tatlisi bir çift göz açilmis hayata. Basindaki melekler dua etmisler güzel yüzlü ve güzel yürekli olmasi için!Zaman geçipte büyüyünce bu cici kiz, yeryüzündeki en özel insanlardan biri olmus. Ne mutlu ki onun dostu olma sansi verildi bana... Iyi ki dogdun, iyi ki varsin canim?

65- Birlikte geçirdigimiz her dakika öylesine güzel ki,varligin için tesekkür borçluyum yaradan?a? Dogum günün kutlu olsun bir tanem?

66- Umutlarin gerçek, korkularin yok olsun. Saglik ve basari en kadim dostlarin olsun. Nice Senelere?

67- Dogum gününüzü kutlar, her seyin güzel yüreginizin diledigince gerçeklesmesini temenni ederim.

68- Sirdasim, mutluluk kaynagim, güvendigim tek arkadasim. Nice Mutlu Senelere..

69- Hayal ettigin tüm güzelliklerin gerçeklesmesi için evrendeki tüm canlilarin bir araya gelebilecegi bir gün olsun bugün. Nice mutlu yillara?

70- Sevdigin insanlarin hep basucunda olacagi, umut dolu bir yil senin olsun. Sevgilerle?

71- Yürege huzur ve nese veren sevgiler vardir yasami anlamli kilan. Hayatimiza katildigin o ilk günden beri böyle duygular verdin yüreklerimize? Seni çok seviyoruz.

72- Yillar geçtikçe kazandiklarin yüregini engin ve bilge kilsin güzel dostum? Varliginla hayata kattigin anlamlar hep özel ve büyük olsun. Nice mutlu Yillara?

73- Gülen gözlerin ve güzel yüzünle binlerce renk kattin yasamima, varliginla gurur duyuyor ve seni çok seviyorum. Nice senelere?

 

YENI IS

En yakin arkadasinizin yeni is günü heyecanini paylasmak için göndereceginiz çiçeginizle birlikte iletebileceginiz çiçek notlari

1- Yeni isinde basarilar dilerim. Senin için hayirli olur umarim.

2- Yeni isinde her seyin yolunda gitmesi dileklerimle.

3- Yeni bir is, yeni bir baslangiç her sey gönlünce olur umarim.

4- Basarilarinin yeni isinde de devam etmesini temenni ederim.

5- Kariyer basamaklarini bir bir tirmandigin hayatinda, seninle karsilasmak çok güzel. Her sey gönlünce olsun. Basarilar!

6- Birlikte çalistik, birlikte kazandik. Yola yalniz devam etsek de, basari seninle olsun!

7- Daha nice basarilari sevdiklerinle kutlaman dileklerimle yeni görevini tebrik eder, basarilar dilerim.

8- Basari, sans ve huzur seninle olsun. Yeni isinde basarilar dilerim

9- Emek ve umutla giristigin her isinin gönlünce ve hayirla gitmesini dilerim



Diğer Yazılarımız